Verse vis bestellen

Onze locaties

Wij zijn de Jongens van de Schelde en we leveren vis van de hoogste kwaliteit. Bovendien staan service en klantvriendelijkheid voorop! Naast ons assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren liggen onze vitrines boordevol huisgemaakte specialiteiten. Alles dagelijks vers bereid door onze koks!

Ons bedrijfspand ligt aan een klein vissersdorpje genaamd Yerseke aan de Oosterschelde. Elke ochtend zoeken wij met zorg onze vis uit bij de groothandels en afslagen, waardoor wij altijd een topvers product aan u kunnen leveren! Bij de aankoop van uw verse vis vertellen wij er alles over van vangst tot bereiding!

We staan vijf dagen per week met veel plezier voor u klaar. Op maandag staan we op de markt in Schelle aan de Fabiolalaan. Op de wekelijkse dinsdagmarkt staan we in Beveren aan het einde van de Stationsstraat. Dit is tijdelijk, totdat we weer terug kunnen naar onze oude standplaats. Donderdag staan we op één van de grootste markten van België: Sint-Niklaas. Het is zeker de moeite waard om daar een keer een kijkje te nemen, er staan wel tot 200 kramen! In het dorp Denderbelle staan we op vrijdag. Dit dorp ligt aan de Dender in de Denderstreek. Zaterdag is de markt tijdelijk op het Tweebruggenplein. Dit is tot eind september 2021. Daarna zal de markt weer teruggaan naar de oude standplaats, die nu volledig gerenoveerd wordt! Zo staan we elke dag klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Komt het voor u niet uit om langs te komen op één van de markten? Of wilt u het gewoon liever aan huis bezorgd hebben? Dan kan dat zeker voor een leuke prijs. Laat uw bestelling en gegevens hieronder in het formulier achter. En wij hopen dan z.s.m. contact met u op te nemen. Wilt u een bestelling doen en het op komen halen op één van onze markten dan kan dat zeker ook. Wij zorgen dan dat uw bestelling klaar staat op uw gewenste tijdstip.

Bestellen?
Bel of mail ons!


CONTACT

+31 (0)6 152 90 945
info@jongensvandeschelde.nl
jongensvandeschelde.nl